Σπουδαία νίκη για Στουρμ

Η Στουρμ Γκρατς επικράτησε 2-1 της Σάλτσμπουργκ στο «UPC» και μείωσε από την 2η θέση της βαθμολογίας.

Από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα προερχόταν η Στουρμ Γκρατς η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ματέρσμπουργκ όπου ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 μέχρι το 90’, ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 2-0 από την Άντερλεχτ για το Europa League.

Για το πρωτάθλημα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όμως, κατάφερε να επικρατήσει 2-1 της Σάλτσμπουργκ και να μειώσει στους τέσσερις βαθμούς από την 2η θέση. Ένα πεντάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη.

Ο Βέμπερ στο 25’ άνοιξε το σκορ, με τον Σάμπις στο 28’ να κάνει το 2-0. Στο 76’ ο Ντούντιτς αποβλήθηκε για την ομάδα του Φράνκο Φόντα και έτσι οι «ταύροι» κατάφεραν απλά να μειώσουν με τον Σβέντο στο 84’.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ: Τσάβλινα, Ντούντιτς, Έρενραϊχ, Φέλντχοφερ, Χελζλ (86’ Μπούκβα), Βέμπερ, Κάινζ (90’ Ποπκάντζε), Κλεμ, Ζέουμελ, Κίεναστ, Σάμπις (80’ Μπέργκσταλερ)
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκούσταφσον, Σίμερ (81’ Τζέφερσον), Σβέγκλερ, Σεκάγκια, Χίντερεγκερ (57’ Μάιερχοφερ), Πάσανεν, Λεονάρντο, Μπρούινς, Σβνέντο, Ζάρατε (46΄Ζάρατε), Βάλνερ

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×