Ρέντναπ: «Ευχαριστώ τον Λέβι»

Ο Χάρι Ρέντναπ θέλησε να ευχαριστήσει το πρώην στέλεχος της ΑΕΚ και τωρινό ιδιοκτήτη της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, για την απόκτηση του Σκοτ Πάρκερ το προηγούμενο καλοκαίρι.

Άλλωστε, πριν μία μέρα, ο έμπειρος τεχνικός είχε αποθεώσει την συμβολή του 31χρονου μέσου στην φετινή πορεία των «σπερς». Πλέον, μέσω του «talkSPORT», ο Ρέντναπ θέλησε να αναγνωρίσει ξεχωριστά την προσπάθεια του Λέβι:

«Ο ιδιοκτήτης τα πήγε καλά για μένα. Η μεταγραφή ήταν δύσκολη, επειδή ο ποδοσφαιριστής είχε καλό συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών από την Γουέστ Χαμ. Επίσης, η ίδια η Γουεστ Χαμ δεν ήθελε να τον παραχωρήσει, ενώ είχε καλή σχέση ο Πάρκερ με τους οπαδούς».

Και συνέχισε αναλύοντας λεπτομερώς τους… αριθμούς του Πάρκερ:

«Αν δεις τους αριθμούς, τετραετές συμβόλαιο, 30 ετών, επιλογή αυτόματης ανανέωσης, διαπιστώνεις τους στόχους της διοίκησης. Ο Ντάνιελ έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μου, κάλυψε αυτή την περίπτωση και ο ίδιος ο παίκτης με έχει δικαιώσει».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×