Ματσάρι: «Άδικο το 0-0 για την Νάπολι»

Ο Βάλτερ Ματσάρι απορούσε πραγματικά ύστερα από το τέλος του 0-0 με την Λάτσιο, αφού δεν μπορούσε να καταλάβει πως έμεινε η ομάδα του στην «λευκή» ισοπαλία.

Ο τεχνικός των «παρτενοπέι» παραδέχθηκε ότι η Λάτσιο τον εξέπληξε χρησιμοποιώντας τρεις αμυντικούς, αφού η ομάδα του δεν «δούλεψε» την συγκεκριμένη αμυντική παράταξη στις προπονήσεις. Ωστόσο, με το 0-0 να διατηρείται, εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του τα νέα επιθετικά τους δεδομένα στα αποδυτήρια, αλλά αυτοί δεν πέτυχαν κάποιο γκολ, αν και άξιζαν... τέσσερα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Ματσάρι:

«Είπα στα παιδιά ότι θα έπρεπε να είχαν κερδίσει με 4-0, αφού πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση. Δεν περιμέναμε ότι η Λάτσιο θα παραταχθεί με τρεις αμυντικούς, οπότε δεν είχαμε σχεδιάσει σωστά τις επιθετικές μας ενέργειες. Στην ανάπαυλα εξήγησα την διαμορφωμένη τακτική μας και στην συνέχεια βελτιωθήκαμε».

Πρόσθεσε ότι η Νάπολι σπάνια κερδίζει αγώνες, στους οποίους είναι... καλύτερη από τον αντίπαλο:

«Κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά η μπάλα δεν πήγαινε στα δίχτυα. Κάποια στιγμή ίσως κερδίσουμε παιχνίδι, στο οποίο θα αξίζουμε τους τρεις βαθμούς».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×