Σε πελάγη... ευτυχίας ο Μουρίνιο

Το 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης σε βάρος της Σπόρτινγκ Χιχόν δεν ικανοποίησε απλά τον Ζοσέ Μουρίνιο, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός κατέγραψε πρωτοφανή σημεία... χαράς μετά το τέλος του αγώνα.

Μάλιστα, ο 48χρονος κόουτς χρησιμοποίησε τα γνωστά του... ποιητικά ταλέντα, για να περιγράψει την προσφορά του Άνχελ Ντι Μαρία στην «βασίλισσα»:

«Στην αρχή ουδείς κατάλαβε γιατί υπέγραψε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν με την Μπενφίκα στο Champions League, αλλά δεν ξεχώρισε. Ούτε είχε καλό Μουντιάλ στο παλμαρέ του, αλλά εμείς γνωρίζαμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι ταπεινός, βελτιώνεται ασταμάτητα και θέτει συνεχώς την ομάδα πάνω από όλα. Μου αρέσει ο απλός τρόπος, με τον οποίο προσεγγίζει τις καταστάσεις».

Μόνο θετικά λόγια είχε για τους Λασάνα Ντιαρά και Σάμι Κεντίρα, τους οποίους χρησιμοποίησε στην δέκατη συνεχόμενη νίκη της Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα:

«Ο Λας και ο Κεντίρα δούλεψαν πολύ καλά μαζί σαν αμυντικά χαφ. Υπάρχει μόνο ένας Τσάβι Αλόνσο, αλλά αυτό το δίδυμο με κάλυψε».

Υπογράμμισε ότι η Χιχόν δεν ήταν εύκολος αντίπαλος και εξήγησε την βελτιωμένη εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο:

«Πέρυσι κερδίσαμε με 1-0 εδώ και χάσαμε στο Bernabeu. Είναι μία οργανωμένη ομάδα, η οποία μπορεί να σε απειλήσει, ακόμα και χωρίς γκολ. Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά μιλήσαμε στο ημίχρονο και βελτιωθήκαμε στην συνέχεια».

Και αποθέωσε τους οπαδούς της... Σπόρτινγκ:

«Οι φίλαθλοι ήταν τρομεροί. Υποστήριξαν με πάθος την ομάδα, χωρίς να ξεφύγουν. Μου αρέσουν αυτοί οι οπαδοί».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×