Ελλείψεις στο Τσιλιβή

Ο τεχνικός του Τσιλιβή, Πατρίκ Ενγκεμά, δεν είχε στη διάθεσή του αρκετούς από τους παίκτες του στην πρώτη προπόνηση του νέου έτους, ενώ θα αποχωρήσει λογικά από την ομάδα ο Δρόσος.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Τσιλιβή ενόψει Αχαϊκής, ωστόσο το απουσιολόγιο ήταν γεμάτο στη χθεσινή(2/1) προπόνηση της ομάδας.

Ο λόγος για τους Πάστρα, Ντόβρο, Ψήφη, Κουσίδη, οι οποίοι απουσιάζουν εκτός Ζακύνθου και θα επιστρέψουν μέχρι την Τετάρτη (4/1), ενώ απόντες ήταν και οι Μαρίνος και Μετζαλήρας, οι οποίοι είχαν μια δυσάρεστη προσωπική υποχρέωση.

Ο Μπουζιάνος εξακολουθεί να είναι εκτός προπονήσεων, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο και τέλος, άδεια από τον τεχνικό της ομάδας για να ξεκουραστεί έχει ο Βυθούλκας, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν θα αγωνιστεί στο ματς του πρωταθλήματος με την Αχαϊκή, λόγω καρτών.

Να αναφέρουμε ότι πληροφορίες θέλουν τη Ζάκυνθο να έχει κάνει πρόταση στο Τσιλιβή για την απόκτηση του Παναγιώτη Δρόσου, με τη «μετακόμιση» του παίκτη να είναι εξαιρετικά πιθανή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×