Απόηχος για την παραδοχή... ήττας του Σουάρεζ

Ο ίδιος ο Λούις Σουάρεζ θέλει να ευχαριστήσει τους οπαδούς της Λίβερπουλ, ενώ ο Κένι Νταλγκλίς θεωρεί πλέον το περιστατικό μία αρνητική συγκυρία.

Την Τρίτη (03/01), οι «κόκκινοι» αποφάσισαν να μην καταθέσουν έφεση σε βάρος της πρωτοβάθμιας απόφασης για τον Σουάρεζ, η οποία προβλέπει ποινή οκτώ αγωνιστικών. Άλλωστε υπήρχε ο κίνδυνος αύξησης της ποινής.

Ο 24χρονος φορ της Λίβερπουλ εξέδωσε αναλυτική επίσημη ανακοίνωση, αφού ενημερώθηκε για την στάση της ομάδας του. Σε αυτή ξεχωρίζει τους οπαδούς των «κόκκινων», τους οποίους ευχαριστεί, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει ευχαριστημένος από την στήριξη του συμπαικτών του και των ανθρώπων του συλλόγου.

«Το λάθος παιδί στην λάθος στιγμή» δήλωσε χαρακτηριστικά, από την πλευρά του, ο Νταλγκλίς. Ο έμπειρος προπονητής θεωρεί, δηλαδή, την ρατσιστική επίθεση του ποδοσφαιριστή του σε βάρος του Πατρίς Εβρά μία άτυχη συγκυρία.

Πάντως, άφησε υπονοούμενα για την στάση της FA απέναντι στο θέμα, αφού θεωρεί ότι «δέθηκαν τα χέρια» της Λίβερπουλ αναφορικά με την υπεράσπιση του Σουάρεζ. Σε κάθε περίπτωση, η πορεία των πρώην παίκτη του Άγιαξ στα αγγλικά γήπεδα έχει στιγματιστεί από αυτό το περιστατικό, κάτι που θα κληθεί να ξεπεράσει, όταν εκτίσει την ποινή του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×