Στα Τρίκαλα ο Τσάτσος

Μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσαν τα Τρίκαλα, καθώς απέκτησαν τον έμπειρο μέσο Σωτήρη Τσάτσο.

Ο 32χρονος άσος έχει πλούσια καριέρα σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες κι αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους «κυανέρυθρους» στην προσπάθειά τους να πρωταγωνιστήσουν στον 5ο όμιλο της Δ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση των Τρικάλων:

«Από τη διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνεται η απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σωτήρη Τσάτσου, τον οποίο και καλωσορίζουμε στα Τρίκαλα. Ο Τσάτσος γεννηθείς στις 15/12/1978 αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και εν συνεχεία αγωνίστηκε στον ¨Αρη Θεσσαλονίκης και το πρωτάθλημα της Αʼ Εθνικής. Από εκεί παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αγροτικό Αστέρα, για να συνεχίσει την καριέρα του στις παρακάτω ομάδες: Αιγάλεω, ΠΑΣ Γιάννενα, Βέροια, Καλαμαριά, Εθνικό Αστέρα, Χανιά και Ηρακλή Ψαχνών, όπου και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της FootballLeague».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των Τρικάλων, ο Σωτήρης Τσάτσος υπογράμμισε: «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα, άσχετα αν τα Τρίκαλα αγωνίζονται στη Δ’ Εθνική και ελπίζουμε να επιστρέψουν εκεί όπου τους αξίζει. Σε αυτό πρέπει να βοηθήσει και ο κόσμος, στηρίζοντας την προσπάθεια. Ηρθα σε μία ομάδα με μεγάλη δυναμική και πολλούς φιλάθλους, κάτι που συμβαδίζει και με τις προσωπικές φιλοδοξίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ. Ζαχόπουλογια τη ν επιμονή που έδειξε προκειμένου να με αποκτήσει. Οσον αφορά τους προσωπικούς στόχους, αυτοί συμβαδίζουν με τους ομαδικούς, που σχετίζονται φυσικά με την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×