Φεύγει ο Ζιντάν, αν... μείνει ο Μπάριος

Ο Μοχάμεντ Ζιντάν παραδέχθηκε ότι το μέλλον του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ εξαρτιέται από αυτό του Λούκας Μπάριος, ενώ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι οδεύει προς... Μπάγερν.

Οι Ζιντάν και Μπάριος έχουν μείνει στην σκιά του Πολωνού στράικερ κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν και αμφότεροι δείχνουν τάσεις φυγής. Μάλιστα, η Ολιμπίκ Μαρσέιγ φαίνεται διατεθειμένη να καταβάλει 12 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Αργεντινό στράικερ.

Από την πλευρά του, ο Ζιντάν έχει μείνει περισσότερο στο περιθώριο, αφού το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως πιστεύει ότι η Μπορούσια χρειάζεται, είτε τον ίδιο, είτε τον Μπάριος, αλλά όχι και τους δύο. Εντός των επόμενων εβδομάδων, λοιπόν, θα ξεκαθαριστεί το δικό του μέλλον ανάλογα με τις μεταγραφικές εξελίξεις του συμπαίκτη του.

Ακόμα, γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο μάνατζερ του Λεβαντόφσκι, άλλου επιθετικού της Ντόρτμουντ, θα συναντηθεί με ανθρώπους της Μπάγερν. Η τελευταία γερμανική ομάδα θέλει να αποκτήσει έναν φορ το καλοκαίρι και ο Πολωνός στράικερ της Ντόρτμουντ φαίνεται πως πληρεί τις προϋποθέσεις.

Πάντως ο Λεβαντόφσκι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014 με τους πρωταθλητές Bundesliga. Οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και Κλαούντιο Πιζάρο αποτελούν εναλλακτικές περιπτώσεις σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Γερμανών, ενώ οι Βαυαροί ενδιαφέρονται επίσης για τον Ξερντάν Σακιρί και Μπενεντίκ Χιέβεντες σε μεσαία και αμυντική γραμμή, αντίστοιχα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×