«Ευρωπαϊκό» άλμα για Μαρίτιμο

Με εκτός έδρας 2-1 ξεπέρασε η Μαρίτιμο το εμπόδιο της Μπέιρα Μαρ και βρέθηκε, έστω και προσωρινά, στην τέταρτη θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Στο μοναδικό σαββατιάτικο (21/01) παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής η Μαρίτιμο κατέκτησε το τρίτο της φετινό «διπλό» και συμπλήρωσε 29 βαθμούς. Μάλιστα έμεινε αήττητη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι και δείχνει πως θα εξασφαλίσει, εύκολα ή δύσκολα, μία «ευρωπαϊκή» θέση της κατάταξης.

Στο 18ο λεπτό, ο Σεοσίσιο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και στο 67ο ο Ντανίλο διαμόρφωσε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Μπέιρα Μαρ ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 79ο λεπτό με τον Τσένγκντον Ζανγκ. Έτσι οι γηπεδούχοι έμειναν στους 16 βαθμούς, μόλις δύο μακριά από την «επικίνδυνη» ζώνη.

Μπέιρα Μαρ: Μέντες, Μορέιρα, Ταβάρες, Ζοαζίνιο, Κοέλιο, Τζάιμε, Άρθουρ, Μάια, Τσένγκντονγκ, Έλιο (60' Σερζίνιο), Ντουντού (46' Τουράν).
Μαρίτιμο: Πεκάνια, Μπριγκέλ, Γκουιλέρμε, Ρομπέρζε, Μπεν Άχουρ (86' Ρόμπσον), Όλιμ, Ρομπέρτο Σόουζα (76' Ζουάο Λουίζ), Μιράντα, Πούγκα, Λεοσίσιο, Ντίας (88' Έλντον).

Δείτε ΕΔΩ την  βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×