Γκαμπόν στους οκτώ με γκολ στο... +8!

Την πρόκριση στους «8» του Κόπα Άφρικα για δεύτερη φορά στην ιστορία της πανηγύρισε η Γκαμπόν, η οποία επικρατώντας με 3-2 του Μαρόκου στο 98΄, έκανε το «δύο στα δύο» και πλέον θα αντιμετωπίσει την Τυνησία με έπαθλο την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου.

Το «χρυσό γκολ» για τους «πάνθηρες», το οποίο «πέταξε» εκτός τους Μαροκινούς, σημείωσε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων ο Εμπανάνγκουε!

Τι και αν το Μαρόκο ήταν με την πλάτη στον τοίχο καθώς δεν είχε ακόμα βαθμό στον όμιλο, τι και αν προηγήθηκε με τον Καρζά στο 24΄, οι ποδοσφαιριστές του Ρορ βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα ανατρέποντας το εις βάρος τους σκορ χάρις σε τέρματα του Ομπαμεγιάνγκ (77’) και του πρώην επιθετικού της Λάρισας, Κουζέν (80΄).

Και εκεί που ο Καρζά αναπτέρωσε τις ελπίδες του Μαρόκου για πρόκριση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Εμπανάνγκουε με απευθείας εκτέλεση φάουλ… buzzer beater τις συνέτριψε, «γράφοντας» το τελικό 3-2!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×