Κοπή πίτας με… λαμπρές παρουσίες και βραβεύσεις στην Ζάκυνθο

Στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΕΠΣ Ζακύνθου που θα γίνει την Δευτέρα (13/02, 19:30) στο πολιτιστικό κέντρο «Σαρακηνάδου», το παρών θα δώσουν λαμπρές παρουσίες του ποδοσφαίρου.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος και ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδος, Τάκης Φύσσας καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Β' – Γ' εθνικής, Σπύρος Καλογιάννης.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων θα τιμηθεί και η τερματοφύλακας της Δόξας Πηγαδακίων Ζακύνθου, Παναγιώτα Παπαδάτου, για την προεπιλογή της στην Εθνική Ελλάδος Κορασίδων

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ζακύνθου:

«Και ο πρόεδρος της Β΄ Γ΄ Εθνικής Σπύρος ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ θα είναι παρών στην κοπή της πίτας της Ε.Π.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΥ την Δευτέρα 13-02-2012 και ώρα 19:30 στο πολιτιστικό κέντρο Σαρακηνάδου αφού αποδέχτηκε την πρόσκληση της Ένωσης.

Η Ε.Π.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΥ εκτός των βραβεύσεων που έχει αποφασίσει να κάνει σε αθλητές και παράγοντες των ομάδων μας, θα βραβεύσει και τους προσκεκλημένους της, πρόεδρο Ε.Π.Ο , πρόεδρο Β΄ Γ΄ εθνικής & τεχνικό διευθυντή εθνικής Ελλάδος, για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.

Επίσης θα βραβευθεί και ο πρώην μητροπολίτης Ζακύνθου κ.κ Χρυσόστομος για την προσφορά- παραχώρηση χώρου της τοπικής εκκλησίας για την κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ε.Π.Σ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (γήπεδο -γραφεία)».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×