Με Νέμεθ η Βααλβάικ

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού Βόλου, Κρίστιαν Νέμεθ, αποτέλεσε την διαφορά υπέρ της Βααλβάικ στο 1-0 επί της Φίτεσε.

Στο 37ο λεπτό ο Νέμεθ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που άνοιξε το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα ο 23χρονος Ούγγρος ολοκλήρωσε πετυχημένα μία φάση διαρκείας που δημιουργήθηκε μπροστά στην εστία του Πιετ Βελτούιζεν.

Συνολικά οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα διστακτικές. Άλλωστε εκκρεμούν μονάχα δώδεκα αγωνιστικές στο πρόγραμμα της Eredevisie, στις οποίες κρίνονται οριστικά οι θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής και στην οκτάδα των play off, «κούρσες» στις οποίες μετέχουν... ταυτόχρονα οι δύο ομάδες.

Πλέον η Βααλβάικ έχει 28 βαθμούς, απέχει τέσσερις από την προνομιούχα οκτάδα και έξι από την «επικίνδυνη» ζώνη. Από την άλλη, ο σύλλογος του Άρνεμ έμεινε στην έβδομη θέση της κατάταξης με 32 βαθμούς.

Βααλβάικ: Ζοτ, Ντροστ, Φαν Πέπεν, Ράμος, Μαρτίνα, Ντοΐτς (90' Φαν Μόσελβελντ), Μπράμπερ, Μέγιερς, Νέμεθ (79' Καστίγιον), Σετ (46' Στανς), Τεν Φούρντε.
Φίτεσε Άρνεμ: Βελτούιζεν, Γιασούντα, Κασία, Κάλας, Χολς, Φαν Ντερ Χέιντεν (66' Χαφενάαρ), Ανάν (78' Λίντερ), Μπάτνερ, Φαν Γκίνκελ, Ιμπάρα (78' Τσαντούρια), Βίλφρεντ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×