Νέα Καλλικράτεια-Δόξα Χέρσου 0-1

Με το εκτός έδρας «τρίποντο» απέδρασε από την Καλλικράτεια η Δόξα Χέρσου, επικρατώντας 1-0 της τοπικής ομάδας.

Αν και η Δόξα είχε πίσω της δύο εβδομάδες απραξίας, ελέω αναβολής αλλά και ρεπό με Μακεδονικό. ωστόσο, στα πρώτα 15 λεπτά μπήκε πολύ καλά, έχοντας τον πλήρη έλεγχο του ματς. Ο άνεμος ήταν μεν ευνοϊκός για το Χέρσο, αλλά ήταν τόσο δυνατός, που δεν άφησε περιθώρια για δημιουργία αξιόλογων φάσεων. Στην δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς καλύτεροι και στο 52’ σε αντεπίθεση ο Κουτσάγιας  τροφοδότησε ωραία τον Παναγιωτόπουλο, που με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-1, φτάνοντας τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για τη Νέα Καλλικράτεια, που αμφισβητήθηκε έντονα από πλευράς Χέρσου. Ο Ζάικος, όμως, έδειξε για πολλοστή φορά την κλάση του, αποκρούοντας το πέναλτι του Αποστόλου και κρατώντας το 1-0 για τη Δόξα Χέρσου.

ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ: Ζιρίνογλου, Τσίγκας, Κρυστάλλης (62’ Σταθάκης),Κάρτας, Κατσόγλου, Μιχαηλίδης, Χρυσογονίδης, Λεονταράς, Γεροθανάσης (68’ Ατματζίδης), Κατσαμακίδης, Αποστόλου

ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ: Ζάικος, Κωνσταντινίδης Λ. (46’ Λογγινίδης), Καλόνικος, Παπάκης, Ούλιος, Βασιλειάδης, Κουτσάγιας, Παναγιωτίδης, Παναγιωτόπουλος, Παπαδόπουλος (46’ Γεωργιάδης), Ορφανίδης (79’ Αϊβαζίδης).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×