Προσοτσάνη-Νέα Χιλή 4-1

Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Προσοτσάνη, που επικράτησε 4-1 της Νέας Χιλής  και διατηρήθηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι κρίθηκε εν πολλοίς στο πρώτο λεπτό. Ο Δούμπλατζης ανατράπηκε από τον Τσικοβάνι μετά από μπαλιά του Κανάτα μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και αποβολή, με τον Αγγελόπουλο να περνά στη θέση του Νταλαπέρα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κερασίδης κάνοντας το 1-0. Στο 7’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 με ψηλοκρεμαστό πλασέ. Στο 29’ ο Δούμπλατζης έκανε το 3-0, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι.

Στο 48’ η Νέα Χιλή μείωσε σε 3-1 με τον Τσαπάνη, ενώ στο 51’ η Προσοτσάνη κέρδισε νέο πέναλτι σε ανατροπή του Χατζησαββίδη από το Μπάτσιο. Ο Αγγελόπουλος όμως αυτή τη φορά απέκρουσε την εκτέλεση του Δούμπλατζη. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Κούτρας με πλασέ.

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: Σκιαθίτης, Δημητριάδης (81’ Σίντος), Καλαϊτζής, Παλτζίδης, Κούτρας (84’ Τσακμακίδης), Κανάτας, Κασσός, Φερφέρης, Δούμπλατζης (88’ Νουσδίλης), Κερασίδης, Χατζησαββίδης.

ΑΕ ΝΕΑΣ ΧΙΛΗΣ: Τσικοβάνι, Λίτσιος, Μπάτσιος, Γεωργαντζόπουλος (31’ Δουμπουλάκης), Τσαπάνης, Παπαγεωργίου, Αντωνιάδης, Ναθαναηλίδης, Νταλαπέρας (1’ Αγγελόπουλος), Φλώρος (27’ Τσάτσας), Ελλενίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×