Συνέχισαν με νίκες οι πρωτοπόροι

Με νίκες των πρωτοπόρων ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική του 10ου ομίλου της Δ' Εθνικής, με τη μόνη ομάδα που... στραβοπάτησε να ήταν ο Ηρόδοτος.

Στην Επισκοπή, η ομώνυμη ομάδα, παρότι συνάντησε μεγάλη αντίσταση από τον Πατούχα, κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 και να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο ΠΟΑ, αφού δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει 4-0 την Αναγέννηση Ιεράπετρας, ενώ ο Γιούχτας προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι με το Μινώταυρο και κράτησε ως το τέλος το νικητήριο γκολ, κερδίζοντας 1-0.

Μεγάλη... μάχη γίνεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Ζαρός και Ασή Γωνιά ήρθαν ισόπαλοι 1-1, με την ομάδα του Ρεθύμνου να παίρνει ένα πολύτιμο βαθμό και να βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Χερσόνησος... διέλυσε τον καταδικασμένο Ρεθυμνιακό με 5-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ ο Ηρόδοτος έχασε... έδαφος, αφού ήρθε ισόπαλος 1-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Ασίτες.

Τέλος, το πιο δραματικό παιχνίδι στον Άγιο Νικόλαο, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-1 του ΠΑΟ Κρουσσώνα. Όλα τα γκολ της αναμέτρησης, σημειώθηκαν στα τελυταία λεπτά του παιχνιδιού.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 17ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×