Χερσόνησος-Ρεθυμνιακός 5-0

«Πεντάσφαιρος» ήταν ο Ολυμπιακός Χερσονήσου, ο οποίος επιβλήθηκε με 5-0 του τελευταίου στη βαθμολογία Ρεθυμνιακού.

Άργησε να προηγηθεί αλλά το έκανε πράξη στο 44' η Χερσόνησος. Ο Γουργιώτης έκανε ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και ο Καρδάσης από κοντά άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57' ο Βλάχος με καταπληκτική κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Καπετανάκη, ο οποίος πέρασε και τον γκολκίπερ του Ρεθυμνιακού και πέτυχε το 2-0. Στο 77' ο Βλάχος σημείωσε το 3-0 με μια καταπληκτική λόμπα έξω από την περιοχή.

Στο 82' ο Παπουτσάκης κατάφερε να σκοράρει από κοντά και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 88', όταν ο Γουργιώτης επιχείρησε να βγάλει μια σέντρα από τα αριστερά, αλλά η μπάλα πήρε παράξενα φάλτσα και καρφώθηκε στο «παραθυράκι» του Νακουδάκη που αιφνιδιάστηκε.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Μουντράκης, Αριστεινίδης Γερ., Μασέλης, Κουτσάκης, Χαλκιαδάκης, Αριστεινίδης Π., Καρδάσης (60' Τσάλος), Γουργιώτης, Βλάχος, Καπετανάκης.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ: Νακουδάκης, Μπάρκας, Αντωνιάδης (58' Αλεξάκης), Ψωμάς, Μουτζούρης, Σπανουδάκης, Αντωνίου, Μωραϊτης, Πετάσης (51' Ξενάκης), Σπανουδάκης, Καλυβάκης (77' Λαδιανός).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×