Καστοριά-Γρεβενά Αεράτα 1-2

Νικηφόρα πέρασαν τα Γρεβενά Αεράτα από την Καστοριά, επικρατώντας 2-1, ωστόσο οι «γουναράδες» έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 7’ με σουτ του Μπαλοδήμου για το 0-1. Στο 34’ Τα Αεράτα έκαναν το 0-2, με τον Ντινόπουλο, σκορ που έμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καστοριά θέλησε να μειώσει στο σκορ, όμως στο 57’ ο Κεραμίδας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Νασιόπουλος επιχείρησε να διώξει, όμως η μπάλα κινήθηκε προς την εστία των Γρεβενών, με τον Βίδρα να αποκρούει ενώ η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Ωστόσο επόπτης και διαιτητής δεν καταλόγισαν το τέρμα. Στο 66’ο Μπορόζης με δυνατό ευθύβολο σουτ σημείωσε το 1-2. Μετά το γκολ οι παίκτες της Καστοριάς προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δημητριάδης (46’ Μουρζόδης), Μωυσιάδης, Μπαμπάκος, Αναγνωστόπουλος, Πετρόπουλος, Μηλιάτης, Ζυπίδης (56’ Χονδροματίδης), Μήνος, Κεραμίδας, Στασινόπουλος, Μπορόζης

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Βίδρας, Δημητριάδης Π., Στεργιόπουλος (24’ Αναστασιάδης), Νασιόπουλος, Λάλλος Θ., Ιωαννίδης, Λιάμπας (56’ Χαματάι/85’ Κοτενίδης), Δημόπουλος, Ντινόπουλος, Μπαλοδήμος, Λάλλος Π.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×