Δεν παραδίνεται ο Τζέκο

Ο Έντιν Τζέκο μιλώντας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρνήθηκε να πετάξει λευκή πετσέτα στις ελπίδες τίτλου για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο ισόπαλο 3-3 έμεινε η Μάντσεστερ Σίτι με τη Σάντερλαντ στο «Έτιχαντ Στάντιουμ» και πλέον η υπόθεση τίτλου δεν είναι στα χέρια της, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με νίκη απόψε απέναντι στην Μπλάκμπερν θα πάρει ισχυρό προβάδισμα τίτλου.

Ο επιθετικός των «πολιτών» Έντιν Τζέκο, μιλώντας στα Μέσα της Αγγλίας τόνισε: «Βρισκόμαστε επτά αγωνιστικές πριν το τέλος και δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς στη συνέχεια. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να χάσει κάποιους βαθμούς και όλα παραμένουν ανοιχτά. Χρειαζόμαστε να πάμε σε κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη. Απέναντί μας πλέον είναι η Άρσεναλ. Θα είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε μόνο τη νίκη», είπε αρχικά ο Βόσνιος επιθετικός.

«Παλεύουν για να βγουν στο Champions League  και είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες, και δεν θα είναι εύκολο. Θα είναι ένα ωραίο και ανοικτό παιχνίδι. Ίσως πιστέψαμε ότι απέναντι στη Σάντερλαντ ήταν εύκολο παιχνίδι. Έπρεπε να κερδίζαμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μας, αλλά πρέπει να παλεύεις αρκετά για κάθε βαθμό».

Για το παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» με την Μπλάκμπερν είπε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την Μπλάκμπερν και όλα είναι πιθανά. Χάσαμε πόντους στο τελευταίο μας παιχνίδι και ίσως κάνουν κάτι ανάλογο».

Στη συνέχεια, αρνήθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του, έπεφταν εύκολα για να κερδίσουν πέναλτι. «Στη δική μου περίπτωση ήταν πέναλτι! Ακόμα πονάει το πόδι μου. Μετά με ρώτησαν γιατί προσπαθώ να κλέψω. Για αυτό νευρίασα. Είπε ότι έκλεψα. Μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά δεν θα έπρεπε να με επηρεάσει. Ο Μπαλοτέλι μου είπε να μείνω ήρεμος, αλλά όντως ήμουν», κατέληξε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×