Σοκ στο 89' για τη Μίλαν!

Ένα γκολ του Αμάουρι στο 89' ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή για τη Φιορεντίνα μέσα στο «Σαν Σίρο», αφού οι «βιόλα» επικράτησαν της πρωτοπόρου με 2-1!

Νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα έδωσαν οι Μπόρουτς και Αμάουρι, αφού ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στη νίκη της Φιορεντίνα επί της Μίλαν με 2-1! Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδωσε το προβάδισμα στους «ροσονέρι» με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 31', όμως με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Γιόβετιτς ισοφάρισε σε 1-1. Ο Μπόρουτς ήταν σε μεγάλη μέρα, με τους γηπεδούχους με μην μπορούσαν να τον νικήσουν σε καμία περίπτωση και σε μία αντεπίθεση ο Αμάουρι έδωσε το σημαντικό «τρίποντο» στην ομάδα του! Αξίζει να σημειωθεί πως την επανεμφάνισή του έκανε ο Αντόνιο Κασάνο, μετά από πέντε μήνες.

Μεγάλη νίκη στο 91' πήρε και η Σιένα, η οποία επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Αταλάντα. Ο Σκελότο άνοιξε το σκορ στο 9' για τους γηπεδούχους, ωστόσο ο Λαρόντο ισοφάρισε με πέναλτι στο 13', για να έρθει η ανατροπή στο 91' με το Ντέστρο.

Νέα γκέλα για την Ίντερ, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Κάλιαρι. Ο Αστόρι έβαλε μπροστά την γηπεδούχο ομάδα μόλις στο 5', για να ισοφαρίσει στο επόμενο λεπτό ο Μιλίτο. Στο 61' ο Πινίγια έκανε το 2-1, όμως ο Καμπιάσο και πάλι, στο 64' διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Μεγάλη νίκη για την Λέτσε, η οποία «καίγονταν» για βαθμούς, διέλυσε 4-2 τη Ρόμα. Από δύο γκολ πέτυχαν Μουριέλ και Ντι Μικέλε για να διαμορφώσουν το 4-0, πριν έρθουν οι Μπόγιαν και Λαμέλα στα τελευταία λεπτά να μειώσουν σε 4-2.

Συγκλονιστικό παιχνίδι ήταν και το Κιέβο-Κατάνια, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη με 3-2. Μπράντλει και Πελισιέρ έβαλαν μπροστά την Κιέβο με 2-0, όμως ο Αντρεόλι με αυτογκόλ μείωσε σε 2-1. Το 3-1 έγινε από τον Παλόσκι, ενώ ο Αλμυρόν μείωσε και πάλι στο γκολ στο 85'.

Η Ουντινέζε επιβλήθηκε 3-1 της Πάρμα με δύο γκολ του Ασαμόα και ένα του Ντι Νατάλε, ενώ ο Λουκαρέλι είχε μειώσει προσωρινά στο 84' σε 2-1. Πιο κοντά στον υποβιβασμό οι «παρμέντσι».

Η καταδικασμένη Τσεζένα ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με την Μπολόνια χωρίς γκολ, ενώ η δεύτερη ισοπαλία της ημέρας ήταν ανάμεσα στη Νοβάρα και τη Τζένοα. Το 0-1 έγινε από τον Παλάσιο στο 7', όμως ο Μασκάρα ισοφάρισε για το τελικό 1-1 στο 68'.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×