Μελίσσια-Περιστέρι 1-3

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε το Περιστέρι, το οποίο επικράτησε των Μελισσίων με 3-1 και «σκαρφάλωσε» στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι δεν άρχισε καλά για τους φιλοξενούμενους, αφού μόλις στο 2' ο Νικόλα έβαλε μπροστά την ομάδα των Βορείων προαστίων. Το Περιστέρι απάντησε στο 25', όταν ο Μπόσιος έφερε το παιχνίδι στα ίσια, κάνοντας το 1-1. Πέντε λεπτά πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Μπέλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανέτρεψε το ματς για τους Περιστεριώτες.

Στην επανάληψη παρά τις ευκαιρίες που έγιναν εκατέρωθεν δεν άλλαξε κάτι, μέχρι το 88' όταν ο Νησαριώτης διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα, στο 95' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Μπεκατώρος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πλέον, με αυτή τη νίκη το Περιστέρι έφτασε τους 25 βαθμούς, ενώ τα Μελίσσια έμειναν στους 23.

Μελίσσια: Νικολάου, Αντωνόπουλος, Κοκώτης, Τζανετέας, Ιωσήπου, Κωνσταντόπουλος (85' Ρήγας), Πατσιαβούρας, Νίκας (55' Μπεκατώρος), Νικόλα, Πλεξίδας (55' Ατσάλης), Μποτονάκης

Περιστέρι: Ψύχος, Π. Πλέστης (90' Θανόπουλος), Βασίλογλου, Ποστόλης, Θωμάς, Αθανασίου, Χ.Πλέστης (65' Χέλμης), Μπόσιος, Μπονιάκος (80' Συμεωνίδης), Νυσαριώτης, Μπέλης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×