Περδίκκας-Λευκάδια 2-3

Νικηφόρα πέρασαν από τον Περδίκκα τα Λευκάδια, επικρατώντας 3-2 της τοπικής ομάδας που χάνει τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Τα Λευκάδια προηγήθηκαν στο 20’, με τον Σίμο να κάνει το 0-1, αλλά στο 30’ ο Στάθης Παπαδόπουλος ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που διατηρήθηκε ως το τέλος του πρώτου μέρους. Στο 55’ ο Συμπεθέρης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα της Ημαθίας, ενώ στο 65’ ο Μωυσιάδης έκανε το 1-3. Το μόνο που κατάφερε ο Περδίκκας ήταν να μειώσει στο 80’ σε 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπάμπαρη.

Τέλος, ο Γιάννης Αρσενίδης των γηπεδούχων τραυματίστηκε στο 72’ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών.

ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ: Κεχαγιάς, Τσακαλίδης, Κιλης, Γετίμης, Αρσενίδης Γ. (72’ Αρσενίδης Αλ.), Γεωργιάδης, Χαϊτίδης, Μπαμπάρης, Παπαδόπουλος Στ., Νικολαϊδης (60’ Ιωαννίδης), Συμεωνίδης

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωνσταντινόπουλος, Μωυσιάδης, Χαλκίδης, Κουβατσίδης, Σίμος, Ορδουλίδης, Συμπεθέρης (85’ Παντσής), Ζούρκος (90+3’ Φωτίου), Κοτζαχρήστος, Γιαουτζής, Ηλιάδης (88’ Σαρμπίνος)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×