Ξέφυγε η Βαλένθια

Απόσταση τεσσάρων πόντων από την 4η θέση της βαθμολογίας πήρε η Βαλένθια μετά τη νίκη της με 4-1 απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Πολύ σημαντική νίκη για να βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Champions League πήρε η Βαλένθια στο «Μεστάγια» όπου επικράτησε 4-1 της Ράγιο Βαγιεκάνο. Έτσι, βρέθηκε τέσσερις βαθμούς πάνω από τη Λεβάντε.

Ο Ζόνας στο 41΄ άνοιξε το σκορ για τις «νυχτερίδες», με τον Ζόρντι Άλμπα στο 70’ να κάνει το 2-0. Ο Κόστα ένα λεπτό αργότερα, μείωσε για τους φιλοξενούμενους, για να έρθει ο Ζόνας στο 77’ με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 3-1 για να έρθει ο Ερνάντεζ στο 88’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα, η Σπόρτινγκ Χιχόν, έπαιρνε την πρώτη της νίκη ύστερα από πέντε αναμετρήσεις και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Ο Βάλντο στο 16’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Τρέχο να ισοφαρίζει άμεσα στο 22’. Ο Κονέ στο 63’ έδωσε και πάλι προβάδισμα στους Λεβαντίνους, ωστόσο από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην ανατροπή με τέρματα των Λόρα (74’) και Σανγκόι (84’).

Τέλος, η Αθλέτικ Μπιλμπάο, πήρε σπουδαίο βαθμό εκτός έδρας απέναντι στη Γρανάδα με 2-2. Ο Ρομέρο στο 2’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Γκεΐγιο στο 74’ να κάνει το 2-0. Από εκεί και πέρα όμως ο Γιορέντε στο 81’ μείωσε σε 2-1 με τον Μαρτίνεζ στο 87’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×