Λευκάδια - Σειρήνα Γρεβενών 4-1

Τις εντυπωσιακές εμφανίσεις συνέχισαν τα Λευκάδια, που επιβλήθηκαν 4-1 της Σειρήνας Γρεβενών. Στο νοσοκομείο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Η ομάδα της Ημαθίας άνοιξε το σκορ στο 20’ με τον Τσιρανίδη, ενώ ο Τρούπκος στο 36’ σημείωσε το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 55’ έγινε μια περίεργη φάση, όπου ο Εξαρχος χτύπησε στο κεφάλι τον τερματοφύλακα της Σειρήνας, Τσακτσάρα. Ο γκολκίπερ των Γρεβενιωτών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, για τον φόβο διάσεισης, ενώ ο Εξαρχος αποβλήθηκε.

Μετά την ολιγόλεπτη διακοπή, η Σειρήνα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και μείωσε στο 75’ με τον Τζερεμέ σε 2-1. Όμως τρία λεπτά αργότερα, ο Μαντζιαρίδης έδωσε πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στα Λευκάδια, ενώ στο 85’ ο Θεοδοσιάσης διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωτσιόπουλος, Κουτσαχρήστος, Σαρμπίνος, Ηλιάδης, Θεοδοσιάδης, Μαντζιαρίδης, Παπαδόπουλος, Τρούπκος, Ζαχαρουδάκης (88’ Καφετζής), Εξαρχος, Τσιρανίδης

ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Τσακτσάρας (60’ Αναστασόπουλος), Πλάντος, Τσάτσος, Κυριακίδης, Φαλτάκας, Γκέτσιος, Λάμαρης (60’ Αναγνώστου), Ιωαννίδης (44’ Κουκουτσέλας), Δούμας, Μπόζιαρης, Τζερεμές

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×