Θρίαμβος για Τσέλσι, απέναντι στην Τότεναμ

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ» όπου διέλυσε 5-1 την Τότεναμ και θα βρεθεί στον τελικό του FA Cup απέναντι στη Λίβερπουλ.

Την Τσέλσι θα αντιμετωπίσει η Λίβερπουλ στο μεγάλο τελικό του FA Cup Αγγλίας μετά τη μεγάλη εμφάνιση των «μπλε» στο Ναό του ποδοσφαίρου, όπου στο ντέρμπι του Λονδίνου, επικράτησε κατά κράτος της Τότεναμ 5-1.

Οι «πετεινοί» μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, έχοντας και δοκάρι με τον Αντεμπαγιόρ. Έτσι, ο Ντργοκμπά στην πρώτη του ευκαιρία που του παρουσιάστηκε με φανταστικό σουτ, άνοιξε το σκορ στο 43’ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο, μπήκε με τον τρόπο που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και στο 49’ ο Μάτα με ένα αμφισβητούμενο γκολ έκανε το 2-0, καθώς η μπάλα δεν είναι σίγουρο ότι πέρασε τη γραμμή. Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ, μείωσε άμεσα με τον Μπέιλ στο 56΄ μπαίνοντας ξανά στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Από εκεί και πέρα όμως, ήρθε η καταιγίδα από τους «μπλε». Ο Ραμίρες στο 77’ έκανε το 3-1 με ωραίο πλασέ, για να έρθει ο Λάμπαρντ στο 81΄με ένα φάουλ από τα 30 μέτρα να κάνει το 4-1. Το τελικό αποτέλεσμα, που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «μπλε», διαμορφώθηκε από τον Μαλουντά στις καθυστερήσεις.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ (59’ Κέιχιλ), Μποσίνγκουα, Τέρι, Ραμίρες (82’ Μαλουντά), Λάμπαρντ, Μίκελ, Μάτα, Ντρογκμπά (84’ Τόρες), Καλού.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Κουντιτσίνι, Γκαλάς, Κινγκ, Γουόλκερ, Ασού Εκοτό, Μπέιλ, Λένον, Πάρκερ (90’ Σάντρο), Φαν ντερ Φάαρτ (75’ Ντεφό), Μόντριτς, Αντεμπαγιόρ.

Θρίαμβος για Τσέλσι, απέναντι στην Τότεναμ
Θρίαμβος για Τσέλσι, απέναντι στην Τότεναμ
Θρίαμβος για Τσέλσι, απέναντι στην Τότεναμ
Θρίαμβος για Τσέλσι, απέναντι στην Τότεναμ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×