Οι 10 καλύτερες αποκρούσεις στην ιστορία της Premier! (video)

Τις 10 θεαματικότερες αποκρούσεις στα είκοσι χρόνια ζωής της επέλεξε η Πρέμιερ Λιγκ, καλώντας τον κόσμο να ψηφίσει την καλύτερη!

«Οι επιθετικοί είναι αυτοί που συνήθως κλέβουν τα πρωτοσέλιδα, ωστόσο οι τερματοφύλακες της Premier League έχουν πραγματοποιήσει μία σειρά εντυπωσιακών επεμβάσεων, μερικές εκ των οποίων είναι τόσο σημαντικές όσο ένα τέρμα.

Και μπορείτε και εσείς να έχετε γνώμη καθώς το κοινό είναι αυτό που θα επιλέξει την κορυφαία απόκρουση στην ιστορία της Premier League», τονίζεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής του αγγλικού πρωταθλήματος, δίνοντας παράλληλα το έναυσμα για την αντίστροφη μέτρηση προκειμένου να αναδειχθεί η κορυφαία απόκρουση στο Νησί από το 1992!

Θα είναι του Πίτερ Σμάιχελ ο οποίος πρωταγωνιστεί δις με τις εκπληκτικές επεμβάσεις του κόντρα σε Λίβερπουλ και Νιούκαστλ ή ο Κάρλο Κουντιτσίνι, ορθώνοντας ανάστημα μπροστά από τον Μπερμπάτοφ στις καθυστερήσεις του ιστορικού αγώνα ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι το 2008 (4-4);

Ο Μπραντ Φρίντελ για την επέμβασή του στο εξ επαφής πλασέ του Ράιαν Γκιγκς, ο Γιούσι Γιασκελάινεν, για τη διπλή επέμβασή του σε διαδοχικά σουτ των Σκόουλς και Γιορκ ή μήπως ο Χαρτ που έδιωξε εν… πτήση το φαλτσαριστό σουτ του Τζέραρντ;

Η λίστα με τις 10 κορυφαίες αποκρούσεις στην ιστορία της Πρέμιερ:

- Πίτερ Σμάιχελ (Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2, 6 Μαρτίου 1993)

- Πίτερ Σμάιχελ (Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1, 21 Δεκεμβρίου 1997)

- Γιούσι Γιασκελάινεν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπόλτον 1-2, 20 Οκτωβρίου 2001)

- Σέι Γκίβεν (Σάντερλαντ - Νιούκαστλ 0-1, 24 Φεβρουαρίου 2002)

- Τόμας Κούστσακ (Γουίγκαν - Γουέστ Μπρομ 0-1, 15 Ιανουαρίου 2006)

- Κάρλο Κουντιτσίνι (Τότεναμ - Τσέλσι 4-4, 19 Μαρτίου 2008)

- Μπραντ Φρίντελ (Μπλάκμπερν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1, 19 Απριλίου 2008)

- Τζο Χαρτ (Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-0, 4 Μαΐου 2008)

- Τόμας Κούστσακ (Μπέρμιγχαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1, 27 Σεπτεμβρίου 2007)

- Κρεγκ Γκόρντον (Σάντερλαντ - Μπόλτον 1-0, 18 Δεκεμβρίου 2010)

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το κοινό έχει την ευκαιρία να ψηφίσει εκτός από την καλύτερη απόκρουση, το καλύτερο γκολ, αλλά και τον καλύτερο πανηγυρισμό στο αγγλικό πρωτάθλημα από το 1992, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων Premier League!

Εμείς ασχοληθήκαμε μόνο με τους τερματοφύλακες γιατί τους θεωρούμε τους αδικημένους της υπόθεσης και το Onsports, εκτός από οικολογικές ευαισθησίες, είναι πάντα στο πλευρό των αδικημένων αυτού του πλανήτη! Και μπράβο του!

Παρόλα αυτά σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε όλες τις υποψηφιότητες μέσα από ένα βίντεο γεμάτο… θέαμα!

{youtube}aksO-FhD3vw{/youtube}

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×