Στην οκτάδα η Ρόντα με Μαλκί

Με κορυφαίο τον Σανχαρίμπ Μαλκί, η Ρόντα κέρδισε με 3-0 την Μπρέντα και έμεινε μόνη στην όγδοη θέση της Eredevisie.

Η 31η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος άνοιξε με το σπουδαίο «διπλό» της Ρόντα. Για μία ακόμα φορά, ο Σύριος επιθετικός, Μαλκί, πρωταγωνίστησε στη νίκη του συλλόγου του Κερκράντε.

Συγκεκριμένα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 58ο λεπτό δικαιώνοντας την ανωτερότητα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος. Η Μπρέντα, από την πλευρά της, πίεσε στο πρώτο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Μαλκί δημιούργησε το 2-0, το οποίο διαμόρφωσε στο 75ο λεπτό ο Μίτσελ Ντόναλντ. Ακολούθησε το 3-0 του Ρουντ Βάρμερ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Έτσι η Ρόντα συμπλήρωσε 44 βαθμούς με το τέταρτο φετινό εκτός έδρας τρίποντό της. Αντίθετα η Μπρέντα παρέμεινε στους 31 βαθμούς και δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τις «επικίνδυνες» θέσεις της κατάταξης.

Μπρέντα: Τεν Ρουβελάαρ, Ελ Ακάοουι, Κόντερς, Μπουίς, Μπότεγκιν, Λούζικς, Μπουκαρί (68' Μπαϊράμ), Γκλίσεν (78' Σάρπονγκ), Σίλντερ, Λούρλινγκ, Κολκ (68' Σαλκ).
Ρόντα: Κίεζεκ, Μοντέιν, Βιλέρτ, Μπιρμάνς, Ντε Μπούιλε (73' Βούκοβιτς), Ντελόρζ, Βάρμερ, Φαν Φλέντερους, Γιάνκερ (73' Ντόναλντ), Μαλκί (89' Χάμπερτς), Ραμζί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×