Πτήση προς τα… αστέρια για Νιούκαστλ

Εντυπωσιακή εμφάνιση για τη Νιούκαστλ και νίκη με 3-0 απέναντι στη Στόουκ. Ζωντανή στη «μάχη» της παραμονής η Μπλάκμπερν.

Τρεις βαθμούς μακριά από την 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο βρίσκεται η Νιούκαστλ, η οποία στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» έκανε μεγάλη εμφάνιση απέναντι στη Στόουκ, επικρατώντας 3-0. Αυτή, ήταν η έκτη της συνεχόμενη νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ και βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.

Ο Καμπάιγ, ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης και στο 14’ με κοντινή κεφαλιά, άνοιξε το σκορ για τις «καρακάξες». Τέσσερα λεπτά αργότερα, έκανε κάθετη πάσα στον Σισέ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε και πάλι από τον Καμπάιγ με μακρινό σουτ στο 57’.

Την πρώτη της νίκη, ύστερα από πέντε συνεχόμενες ήττες πήρε η Μπλάκμπερν, η οποία επικράτησε 2-0 της Νόριτς στο «Ίγουντ Παρκ» και έμεινε ζωντανή στη «μάχη» της παραμονής. Ο Φόρμικα στο 41’ άνοιξε το σκορ για τα «ρόδα», για να έρθει ο Όιλετ στο 49’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Την ήττα με 2-1 απο τη Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ» γνώρισε η Γουίγκαν στην προσπάθειά της για την παραμονή. Ο Μπόις στο 57’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Πογκρέμπνιακ ένα λεπτό αργότερα να ισοφαρίζει σε 1-1.Τη νίκη στους Λονδρέζους έδωσε ο Σεντέρος στο 89' διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Μπόλτον, μετά το ισόπαλο 1-1 στο «Ρίμποκ» απέναντι στη Σουόνσι. Ο Σινκλέρ στο 6’ άνοιξε το σκορ για τους «κύκνους» με τον Ιγκλς στο 14’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Τέλος, Άστον Βίλα και Σάντερλαντ, έμειναν στο ισόπαλο 0-0 σε μία αδιάφορη αναμέτρηση στο «Βίλα Παρκ».

Πτήση προς τα… αστέρια για Νιούκαστλ
Πτήση προς τα… αστέρια για Νιούκαστλ
Πτήση προς τα… αστέρια για Νιούκαστλ
Πτήση προς τα… αστέρια για Νιούκαστλ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×