Θερμός αποχαιρετισμός σε Γιοβάνοβιτς και Τραΐκοβιτς (video)

Παρελθόν από την ομάδα του Βόλου 2004 αποτελούν οι Ταμάρα Γιοβάνοβιτς και Ντανιέλα Τραϊκοβιτς.

Οι δύο Σέρβες παίκτριες του Βόλου, Γιοβάνοβιτς και Τραΐκοβιτς μετά από τέσσερα και δύο χρόνια αντίστοιχα στην Ελλάδα πήραν την απόφαση να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, τερματίζοντας την καριέρα τους και βάζοντας πλώρη για τα μελλοντικά τους σχέδια που περιλαμβάνουν την δημιουργία οικογένειας.

Στην τελευταία τους προπόνηση η διοίκηση του Βόλου 2004 σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα αποχαιρέτησε τις δύο παίκτριες δίνοντάς τους αναμνηστικά.

Η πρόεδρος του Βόλου, Γεωργία Τσιτούνα θέλησε να ευχαριστήσει τα κορίτσια για την συνεργασία τους, καθώς και για την βοήθειά τους στην ομάδα, λέγοντας: «Θα τις θυμόμαστε πάντα, γιατί εκτός του ότι ήταν πολύ καλές παίκτριες ήταν και πολύ καλά παιδιά. Βοήθησαν τα μικρότερα κορίτσια και ανέβασαν την ομάδα σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Δέσαμε σαν ομάδα και γίναμε σαν αλυσίδα. Μετά την αποχώρηση των κοριτσιών αυτή η αλυσίδα θα σπάσει. Μετά από κάποιους μήνες όλα θα ανήκουν στο παρελθόν, όμως περάσαμε τόσο όμορφα και όλες αυτές οι στιγμές θα μας μείνουν αλησμόνητες. Η συνεργασία τους ήταν πραγματικά υπέροχη».

* Βίντεο από ΤΡΤ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×