Άνω Μερά-Όλυμπος Αγιάσου 0-2

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τη διαδικασία των μπαράζ ο Όλυμπος Αγιάσου, καθώς πέρασε νικηφόρα από τη Μύκονο, επικρατώντας 2-0 της Άνω Μεράς, για την 1η αγωνιστική του 10ου ομίλου.


Η ομάδα της Μυτιλήνης είχε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 28’ είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Σεραφίγκο. Στο 40’ όμως ο Όλυμπος άνοιξε το σκορ, με τον Λαλά στο 40’ να κάνει με πλασέ το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άνω Μερά ανέβασε την απόδοσή της και άγγιξε την ισοφάριση στο 53’ αλλά το τέρμα του Αμπντούλ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Στο 71’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Τσιμπούκη. Όμως στο 78’ ο Όλυμπος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λαλά και ο Σεραφίγκος ευστόχησε από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Αγγελίδης, Τόσκα (78’ Μπούρμπουλας), Καπρατζόπουλος, Γάτσος, Καραμιδάς (46’ Μιχ. Κουκάς), Γρ. Ασημομύτης, Μαρτίνος, Ψυχράμης, Αμπντούλ, Τζ. Κούκας (46’ Λάμα), Θεοχάρης

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ: Καραβασίλης, Τσαμπλάκος, Λίγκος, Σπάχι (85’ Τόρρα), Τσιθριώτης (70’ Καλουτζής), Τσιμπούκης, Καζάνης, Μαλακός (80’ Κουρβανιός), Βουργουτζής, Λαλάς, Σεραφίγκος

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×