Χερσόνησος-ΠΑΟ Κρουσσώνα 3-1

Μπορεί να νίκησε 3-1 τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δε μπορεί να πανηγυρίζει η Χερσόνησος, αφού βάσει προκήρυξης υποβιβάζεται, αφού και να φτάσουν τον Πατούχα στην ισοβαθμία μειονεκτούν!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς όμως ο Κρουσώνας άνοιξε το σκορ στο 36 με το Κουράκη, ο οποίος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 62' όμως, έγινε το 1-1 όταν ο Βλάχος έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και από κοντά ο Γουργιώτης κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Στο 76' η Χερσόνησος έκανε την ολική ανατροπή όταν μετά από κόρνερ του Βλάχου, ο Βασιλείου πήδηξε ψηλά μέσα στην μικρή περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 85' με πλασέ του Γουργιώτη, ύστερα από πάσα του Βλάχου.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Μουντράκης, Μηλάκης, Μασέλης, Κουτσάκης, Χαλκιδάκης, Βασιλείου, Τσάλος (63' Ρίζος), Γουργιώτης, Παπουτσάκης (33' Καρβουνάκης), Βλάχος, Καπετανάκης (91' Μαραυγάκης).

ΠΑΟΚ: Γιαννακουλάκης, Μπερκής, Κελεσίδης, Κουτράκης (55' Βατσινάς), Σουλτάτος, Οικονόμου, Κομπογεννητάκης, Σαριδάκης (75' Λυκούδης), Μακατουνάκης, Κάββαλος, Κουράκης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×