Μινώταυρος-Επισκοπή 1-4

Τη νίκη που ισοβαθμούσε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος πήρε η Επισκοπή, η οποία νίκησε 4-1 στις Μουρνιές του Μινώταυρου.

Οι φιλοξενούμενοι καρδιοχτύπησαν όταν ο Μινώταυρος προηγήθηκε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, όμως στη συνέχεια πήραν... μπρος και επιβλήθηκαν άνετα.

Στο 27’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Καλαϊτζάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Νταγκουνάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί «γάμα» του Νικηφόρου.  

Στο 44’ ο Κοζανίδης έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, και ο Γωνιωτάκης  με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 50' ήρθε η ανατροπή για τους φιλοξενούμενους. Ο Σουμπασάκης βγήκε στο τετ α τετ με τον Γουνάκη, ο οποίος απέκρουσε όμως η μπάλα στρώθηκε στον Γωνιωτάκη και αυτός με κεφαλιά πέρασε την μπάλα πάνω απ’ τον πορτιέρο του Μινωταύρου, κάνοντας το 1-2.

Στο 72’ ο Σουμπασάκης σούταρε μετά από κάθετη πάσα του Τσεσμελή και έκανε το 1-3 για την ομάδα του.

Το τελικό 1-4 σημειώθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοζανίδη, όταν ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών σε ανατροπή του Σουμπασάκη απ’ τον Βαρδάκη.

Μινώταυρος (Μαρκάκης): Γουνάκης, Γαλάνακης, Βαρδάκης, Πλατώνης, Τσικουδάκης, Δημούσης, Καλαΐτζάκης, Δημητρογιαννάκης, Ψαράκης (59’ Γκουντελος), Καβρουλάης, (64’ Συροκάκης), Νταγκουνάκης.

Επισκοπή (Κολιτσιδάκης): Νικηφόρος, Μαραθιανός, Μποτωνάκης, (46’ Κατσαμάς), Αργυράκης, Κεφαλούκος, Μπαστάκης (46’ Φρατζεσκάκης), Τσεσμελής, Γωνιωτάκης, Κοζανίδης, Σουμπασάκης, Αντιασβίλι (64’ Μουρτζανός).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×