Ανανεώνει με Νάπολι ο Ματσάρι

Στην τεχνική ηγεσία της Νάπολι θα παραμείνει ο Βάλτερ Ματσάρι, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να του προσφέρει μονοετή επέκταση του συμβολαίου του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος της, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις…

Κάτοικος Νάπολης θα συνεχίσει να είναι ο Βάλτερ Ματσάρι όπως όλα δείχνουν και αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», σχετικά με τον 50χρονο τεχνικόκαι το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το «Σαν Πάολο».

«Είχα μια συνάντηση με τον Ματσάρι και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μιλήσαμε για ώρα και αναλύσαμε την σεζόν, ενώ θέσαμε τις βάσεις και για την επόμενη περίοδο. Βρισκόμαστε σε αρμονία για να φέρουμε το πλάνο μας εις πέρας και να έχουμε μια ακόμα πετυχημένη χρονιά. Επίσης, ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις για να επεκτείνουμε τη συμφωνία μας για ένα επιπλέον χρόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «ισχυρός άνδρας» της Νάπολι.

Ο Ματσάρι ανέλαβε τους «παρτενοπέι» τον Οκτώβρη του 2009 και τους οδήγησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στην πρώτη του σεζόν. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε η Νάπολι κατετάγη πέμπτη και θα παίξει στο Europa League της επόμενης περιόδου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×