Ασίτες-Μινώταυρος 5-3

Σε ένα ματς που ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, αφού και οι δύο ομάδες έχουν υποβιβασθεί, οι Ασίτες επιβλήθηκαν του Μινώταυρου με 5-3, σε ένα... αγγλικό ματς!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12' με τον Ψαράκη, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 27' με τον Μπαμπουλάκη. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου σαρανταπενταλέπτου, o Δημούσης σκόραρε δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στο Μινώταυρο.

Στην επανάληψη, ο Μεταξάκης με δύο γκολ μέσα σε τρία επτά (52', 55') έφερε το ματς... τούμπα, βάζοντας τις Ασίτες μπροστά στο σκορ με 3-2. Με την συμπλήρωση 68 λεπτών, ο Ανδρεαδάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2 όμως ο Γκούντελος μείωσε σε 4-3 βάζοντας το Μινώταυρο στο παιχνίδι.

Τελικά, οι Ασίτες πέτυχαν και πέμπτο γκολ, πάλι με τον Ανδρεαδάκη ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών.

Ασίτες (Δαυίδ Φραγκιαδάκης): Χαραλαμπάκης, Μπαμπουλάκης, Ιατράκης, Αντωνακάκης, Οικονομάκης, Μπερερής, Ρουμπάκης Κ. (65’ Ρουμπάκης Γ.), Τσερεβελάκης (79’ Κοτζαδάκης), Μεταξάκης (73’ Μιχελιδάκης), Ανδρεαδάκης, Σταυρακάκης.

Μινώταυρος (Γιάννης Μαρκάκης): Αρχοντάκης, Βαρδάκης, Κοκολάκης, Τσικουδάκης, Δημούσης (65’ Γκουντέλος), Καλαϊτζάκης (58’ Θάνος), Δημητρογιαννάκης, Ψαράκης, Τσαγκαράκης (46’ Πατεράκης), Καβρουλάκης, Νταγκουνάκης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×