Λάτσιο: Κανονικά ο Λούλιτς, εκτός ο Κονκό

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Βόσνιος διεθνής, Σέναντ Λούλιτς στη Λάτσιο, με τον Αμπντουλάι Κονκό να παραμένει εκτός.

Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Τότεναμ για την 1η αγωνιστική του Europa League ξεκίνησε η Λάτσιο μετά το ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές της τη Δευτέρα. Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, είχε ευχάριστα νέα στην τελευταία προπόνηση των «λατσιάλι», καθώς το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βόσνιος διεθνής, Σέναντ Λούλιτς ο οποίος θα είναι κανονικά διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους «πετεινούς». Αντίθετα, ο Αμπντουλάι Κονκό για ακόμα ένα παιχνίδι αναμένεται να μείνει εκτός, καθώς για ακόμα μία φορά δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην προπόνηση της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Σέρβου τεχνικού για το παιχνίδι με την Τότεναμ, η τετράδα της άμυνας αναμένεται να αποτελείται από του, Καβάντα και Λούλιτς στα άκρα με τους Μπιάβα και Ντιάς να είναι στο κέντρο αυτής. Στα αμυντικά χαφ αναμένεται να βρεθούν οι Μάουρι και Καντρέβα, με τους Λεντέσμα, Ερνάντες και Γκονζάλεζ να είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μίροσλαβ Κλόσε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×