Πρόκριση για Μπαστιά, Οσέρ και Ρεν

Στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Γαλλίας προκρίθηκαν οι Μπαστιά, Οσέρ και Ρεν που επικράτησαν των Μετζ, Ανζέ και Νανσί αντίστοιχα.

Εύκολο έργο είχε η Μπαστιά στην Κορσική όπου επικράτησε 3-0 της Μετζ. Ο Μαουλιντά μόλις στο 2’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Μοντέστε στο 47’ να «καθαρίζει» κάνοντας το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε ξανά από τον Μαουλιντά στο 50’.

Στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Γαλλίας προκρίθηκε η Ρεν η οποία φιλοξένησε τη Νανσί με στόχο τη νίκη και το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ο Μπακάρ στο 14΄άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, η Ρεν απάντησε άμεσα και με τέρματα των Αλεσαντρίνι (16’) και Ερντίνγκ (27’) ανέτρεψαν την κατάσταση. Ο Τούρκος επιθετικός στο 47’ με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα έκανε το 3-1, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Μουκαντζό στο 84’.

Τέλος, η Οσέρ είχε επίσης εύκολο έργο που επικράτησε 2-0 της Ανζέ. Ο Ντεπ στο 18’ άνοιξε το σκορ με τον Μακένγκο στο 51’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×