Επεισοδιακή πρόκριση για Τύρναβο!

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πέρασε ο Τύρναβος, καθώς επικράτησε 2-0 του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δείχνοντας πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη. Στο 20’ ο Αθανασιάδης με κεφαλιά άνοιξε τα σκορ για το 1-0, αποτέλεσμα που διατηρήθηκε ως το τέλος του ημιχρόνου. Το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τον Τύρναβο να διατηρεί τον έλεγχο.

Η φάση που στιγμάτισε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 70’. Οι γηπεδούχοι δεν τήρησαν το φερ πλέι και στην εξέλιξη της φάσης ο Μπουσινάκης έκανε με σουτ το 2-0. Το γκολ μέτρησε κανονικά, όμως οι παίκτες του Οικονόμου διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Ο Πρικάκης έσπρωξε τον σκόρερ και δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ για διαμαρτυρία αποβλήθηκε και ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γιώργος Καλτέκης. Το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από επτά λεπτά, όμως τίποτα δεν άλλαξε ως το σφύριγμα της λήξης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Γούπος, Αθανασούλης, Αθανασιάδης (90+3’ Ρόκα), Νόνης, Πολύζος, Αντωνόπουλος, Διβανές (64’ Μεζίνι), Κιπτίου, Μπουσινάκης, Τσούκαλος (81’ Αλεξίου), Οικονόμου.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Καραγιάννης, Πρικάκης, Τσανάκας, Μάντσιος, Μπαλλής, Τσετιροκλής, Παναγιώτου (46’ Αγγελίνας), Βούλγαρης (80’ Φτίκας), Κουλτσιάκης (61’ Καράμπελας), Παπακωνσταντίνου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×