Επιστροφή στις νίκες για Μονπελιέ (video)

Εύκολο απόγευμα είχε η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League επικρατώντας 3-1 της Νις. Λύτρωση για Παρί ξανά με Ιμπραΐμοβιτς.

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και τρεις σε όλες τις διοργανώσεις, η Μονπελιέ, κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας 3-0 της Νις μετά από καλή εμφάνιση. Ο Καμαρά στο 53’ άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές Γαλλίας με τον Ουτάκα στο 64’ να κάνει το 2-0 και ουσιαστικά να «καθαρίζει» τη νίκη για την ομάδα του. Το 3-0, διαμορφώθηκε από τον Σιβέλι με αυτογκόλ στο 87’. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσβίτανιτς, φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Μποκαλί. Αυτή, ήταν η πρώτη νίκη της Μονπελιέ στο γήπεδό της φέτος μετά από δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Αήττητη και στην κορυφή του πρωταθλήματος διατηρήθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία επικράτησε 1-0 με πολύ δύσκολο τρόπο της Νανσί με 1-0. Για ακόμα μία φορά, αυτός που έσωσε τους πρωτευουσιάνους, ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (74’) ο οποίος πέτυχε το δέκατό του τέρμα σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Τουλούζ, η οποία επικράτησε για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση, αυτή τη φορά με 3-1 επί της Μπρεστ. Ο Μπεν Γιεντέρ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού άνοιξε το σκορ, με τον Καπουέ στο 39’ να κάνει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι, μείωσαν με τον Λεσομιέ στο 75’ για να έρθει ο  Ρεγκατέν στο 92’ να κάνει το τελικό 3-1.

Τέλος, χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση της Ρεμ με την Τρουά, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Ο Μαντί στο 29΄άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Καμούς στο 63’.

Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×