Ερμιονίδα-Παρνασσός 5-0

Σαρωτική η ομάδα της Ερμιόνης κατάφερε να επικρατήσει εύκολα του συγκροτήματος από την Αράχοβα και να κάνει το «δύο στα δύο» στο φετινό πρωτάθλημα του 7ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 13’ με προβολή του Μακρίδη, ενώ στο 15’ ο Στάικος κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος «χτύπησε» και πάλι στο 23’ σκοράροντας με κεφαλιά, ενώ στο 27’ με τον ίδιο τρόπο έκανε το 4-0. Τέλος, ο Στάικος σκόραρε στο 48’ με σουτ για το τελικό αποτέλεσμα, ενώ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν αυξήσει το δείκτη του σκορ καθώς οι προσπάθειες του Δήμα και του Κιοσσέ σταμάτησαν στα δοκάρια του Δημητρά, την ώρα που για τους φιλοξενούμενους ο Καρακατσάνης στο 61’ είδε τη δική του προσπάθεια να σταματά στο δοκάρι του Πονηρού.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Σπανός): Πονηρός, Παπανικολαου (73’ Μπούρος), Σαμαράς, Τσώνης, Δημητρίου, Κισσές, Στάικος, Συμελίδης, Μακρίδης,(48’ Χατζηβαλσάμης) Δήμας, Μιχαλάκης (49’ Μουρατίδης) .

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΟΒΑΣ (Νίκος Γεωργακόπουλος ): Δημητράς, Διβόλης, Παπαχαραλάμπους,Τσώνης , Μπαρκόσης, Γκικόπουλος, Καράι, (46’ Αλαφογιάννης),Πουλούκι , Καρακατσάνης, (73’ Ξεπλάτης ), Μαρτιναίος Καλύβας.(66’ Καβρούζος)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×