«Πεντάρα» για Ρεάλ επί της Μαγιόρκα (video)

Καμία απολύτως δυσκολία δεν αντιμετώπισε η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Ιμπέροσταρ» όπου επικράτησε 5-0 της Μαγιόρκα για τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα της από τη Ντόρτμουντ για το Champions League. Η «βασίλισσα» φιλοξενούταν στη δύσκολη έδρα της Μαγιόρκα, από την οποία πέρασε με το εντυπωσιακό 5-0 παραμένοντας στους οκτώ βαθμούς από την κορυφή.

Οι «μερένγκες» προηγήθηκαν μόλις στο 8’ με τέρμα του Ιγκουαΐν για να έρθει ο Ρονάλντο στο 22’ να κάνει το 2-0 και να «καθαρίσει» από νωρίς για την ομάδα του. Στην επανάληψη η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πέτυχε ακόμα τρία τέρματα.

Στο 70’ ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε το δεύτερό του προσωπικό τέρμα για να ακολουθήσει ξανά ο Ρονάλντο κάνοντας το 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Καγιεχόν.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ, Σίμο, Ζερομέλ, Άντερσον Κονσεϊσάο, Μπίγκας, Νσούε, Μάρτι, Φόντας (46’ Πίνα), Ντος Σάντος (60’ Αριθμέντι), Εμέντ, Βίκτορ (79’ Φερνάντεζ)
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Πέπε, Εσιέν, Μόντριτς, Τσάμπι Αλόνσο (80’ Αλμπιόλ), Ντι Μαρία (74’ Καγιεχόν), Οζίλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (79’ Μοράτα).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×