Ο Καντονά στο Ρίβερ-Μπόκα (video)

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ερίκ Καντονά, βρέθηκε στην Αργεντινή για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς (2-2) και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

«Υπάρχει εξαιρετική ατμόσφαιρα στο Μπουένος Άιρες, μια ιδιαίτερη πόλη. Αυτοί οι σύλλογοι είναι οι καλύτεροι στην Αργεντινή, γνωστοί στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Θα είναι σπουδαία στιγμή γεμάτη συναισθήματα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Καντονά για να προσθέσει: «Μου αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα. Είναι εξαιρετική η κόντρα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων και είναι ωραίο να τη ζει κανείς από κοντά. Με κάνει να νιώθω ζωντανός. Μου αρέσει πολύ».

Για τον Τρεζεγκέ που αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ: «Είναι εξαιρετικός παίκτης, σπουδαίος γκολτζής, με μεγάλη εμπειρία που του αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Αυτοί οι παίκτες είναι για τέτοια ματς. Είναι σαν όνειρο για αυτόν να αγωνίζεται σε τέτοιες αναμετρήσεις».

«Το να παίζεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι όνειρο πόσω μάλλον αν σκοράρεις και δη το νικητήριο γκολ. Αγαπώ την Μπόκα, τη Ρίβερ και την αντιπαλότητα ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Είμαι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος και είμαι εδώ για να ζήσω τα συναισθήματα που σου προσφέρει αυτός ο αγώνας», είπε τελειώνοντας ο Καντονά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×