Αλεξίου: «Στόχος μας η σωτηρία»

Στην αξιοπρεπή εμφάνιση της ομάδας του στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό ο Αλέξης Αλεξίου, που επισήμανε ωστόσο ότι πρωταρχικός στόχος του Οδυσσέα Κορδελιού είναι η σωτηρία και όχι το κύπελλο.

Ο τεχνικός του Οδυσσέα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ ευχήθηκε στον Πανσερραϊκό να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Football League.

«Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Τα παιδιά στάθηκαν αξιοπρεπώς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σταθήκανε πολύ καλά κόντρα σε μια οργανωμένη ομάδα και πήρα σημαντικές εμπειρίες. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες δε μπορούμε να συζητήσουμε. Ήταν ένα δυνατό τεστ. Για εμάς στόχος είναι η σωτηρία στο πρωτάθλημα, αυτό με ενδιαφέρει και αυτό θέλω. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό και του εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι μια ιστορική ομάδα, έχει καλό υλικό, έχει κάνει καλή δουλειά ο προπονητής, η ομάδα ξέρει τι παίζει και το θέμα είναι να ανταπεξέλθουν στο θέμα κούρασης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×