Κύπελλο Γερμανίας: Στην παράταση η Λεβερκούζεν

Την πρόκριση με 3-2 επί της Αρμίνια Μπίλεφελντ με δύσκολο τρόπο πήρε η Μπάγερ Λεβερκούζεν στην παράταση. Εύκολα η Στουτγκάρδη.

Στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας προκρίθηκε η Μπάγερ Λεβερκούζεν η οποία χρειάστηκε το μισάωρο της παράτασης για να επιβληθεί της Αρμίνια Μπίλεφελντ. Ο Χίλε στο 10’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση από τις «ασπιρίνες» οι οποίες ισοφάρισαν στο 23’ με τον Έγκελερ. Η ανατροπή έγινε στο 56’ με τέρμα του Φρίντριχ, για να έρθει ο Σουλτς στο 82’ να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί, ένα τέρμα του Σούρλε (94’) ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους για να πάρουν την πρόκριση. Η Μπίλεφελντ τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 117' αποβλήθηκε ο Μέλερ.

Η άλλη ομάδα της Μπουντεσλίγκα που αγωνιζόταν την ίδια ώρα, Στουτγκάρδη δεν αντιμετώπισε προβλήματα στη «Μερσέντες Μπενζ Αρένα» επικρατώντας 3-0. Ο Τραορέ στο 21’ άνοιξε το σκορ, με τον Ιμπίσεβιτς ένα λεπτό αργότερα να «καθαρίζει» για την ομάδα του κάνοντας το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Χάιναλ στο 41’.

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση πανηγύρισε και η Κίκερς Όφενμπαχ που επιβλήθηκε 2-0 της Ουνιόν Βερολίνου. Οι Φετς (74’) και Βόγκλερ (86’) τα γκολ. Τέλος, η Καρλσρούη επικράτησε 1-0 της Ντούισμπουργκ με τέρμα του Κεμπέ στο 88’.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×