Δεκτή η ένσταση του Αχιλλέα Δομοκού

Τη νίκη στα χαρτιά με 3-0 παίρνει ο Αχιλλέας Δομοκού, ο οποίος είχε καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα της πρεμιέρας με τον Αμπελωνιακό (1-1) και τελικά δικαιώθηκε.

Ο Αμπελωνιακός είχε χρησιμοποιήσει παίκτη που ήταν τιμωρημένος από την περσινή σεζόν, γεγονός που αντιλήφθηκαν στον Αχιλλέα και κατέθεσαν ένσταση. Την Πέμπτη (29/11) εκδικάστηκε η υπόθεση και την Παρασκευή ανακοινώθηκε πως η ομάδα του Δομοκού δικαιώθηκε και παίρνει τη νίκη στα χαρτιά.

Ποινές επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και στους εκπροσώπους του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών και του Γιούχτα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής:

1. Κατακυρώνει τον αγώνα της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας της 21-10-2012 μεταξύ των ομάδων  ΑΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ-Α.Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ υπέρ του πρώτου σωματείου, με  τέρματα 3-0 και  επιβάλλει στο δεύτερο σωματείο χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ.

2. Κηρύσσει τον εγκαλούμενο Σαμουηλίδη Γεώργιο, εκπρόσωπο του σωματείου ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Α.Ο. πειθαρχικά εγκλητέο και επιβάλει σε αυτόν χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο δύο (2) μηνών (αγώνας Δ΄ Εθνικής ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Α.Ο.-ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ στις 4/11/2012).

3. Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο ΚΩΝ/ΝΟ ΜΠΟΥΝΑΚΗ, αντιπρόεδρο του σωματείου ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΑΡΧΑΝΩΝ της αποδιδόμενης σ΄ αυτόν πράξης της δυσφήμησης του αθλήματος του ποδοσφαίρου. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους το σωματείο ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΑΡΧΑΝΩΝ και τον ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ, πρόεδρο του σωματείου, για την διαλαμβανόμενη στο σκεπτικό της παρούσας δήλωση. Επιβάλλει στο πρώτο εγκαλούμενο σωματείο ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές και στον δεύτερο εγκαλούμενο ποινή απαγόρευσης εισόδου του στο γήπεδο για δυο (2) μήνες (Πειθαρχική δίωξη Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα για δυσμενείς κρίσεις μετά τον αγώνα Δ΄ Εθνικής ΓΟΥΧΤΑΣ ΑΡΧΑΝΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ στις 21/10/2012).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×