Αστέρας Τρίπολης-Άρης 3-1 (Κ20)

Εντυπωσιακοί ήταν οι Νέοι του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Άρη, καθώς επικράτησαν 3-1.

Οι Αρκάδες ήθελαν να επιστρέψουν στις νίκες και από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξαν τις προθέσεις τους. Μόλις στο 8’ Ντινιωτάκης και Παναγάκης συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο δεύτερος με σέντρα από τα αριστερά βρήκε τον Βαλκάνο, που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 38’ ο Αστέρας διπλασίασε τα τέρματα του, όταν ύστερα από κόντρες η μπάλα έφτασε στο Ντινιωτάκη που με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 2-0.

Στο 64’ ο Τογρού με κοντινό πλασέ έστελνε την μπάλα προς τα δίχτυα του Άρη, αλλά ο Ανδρεάδης ακριβώς πάνω από τη γραμμή απομάκρυνε την μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα, ο Γκαϊδατζής εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεργασία μεταξύ Παπαδόπουλου και Ανδρεάδη, κέρδισε την μπάλα και με όμορφο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.

Ο Άρης, που ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 90’με φαλτσαριστό σουτ του Ζαχαριουδάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Λαδάς, Μυρσινιάς, Παναγάκης, Παπαδημητρίου, Αρώνης, Αναστασόπουλος (46’ Γ.Νικολίτσας), Σπ. Νικολίτσας (80’ Τσόφλιος), Βαλκάνος, Γκαιδατζής, Τογρού, Ντινιωτάκης (76’ Ψυχογιός).

ΑΡΗΣ: Παπαδόπουλος, Λιάρος (76’ Πασχαλίδης), Ανδρεάδης, Μπιμπισίδης, Τουλκερίδης, Αντωνιάδης, Σταυρόπουλος (87’ Καρασίμος), Ταυταρίδης (65’ Ζαχαριουδάκης), Παλιάτσος, Κρυστάλλης, Λεμονής.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×