Γκέλα για Λιόν (video)

Στο ισόπαλο 1-1 με τη Νανσί έμεινε η Λιόν στο «Ζερλάν» χάνοντας την ευκαιρία να ξεφύγει από τους διώκτες της.

Στους τρεις βαθμούς πάνω από την Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται η Λιόν, η οποία στο «Ζερλάν» δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη επί της Νανσί, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1. Ο Λοτιέ στο 74’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Μπαστός στο 83’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Σημαντική νίκη πήρε η Μονπελιέ η οποία ξέφυγε ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, επικρατώντας 2-1 της Μπρεστ.  Ο Μπεν Μπασάτ στο 13’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με το αυτογκόλ του Μαρτιάλ στο 21’ να ισοφαρίζει. Τη νίκη στους φιλοξενούμενους έδωσε ο Ουτάκα στο 57’.

Εύκολο έργο είχε η Λοριάν η οποία υποδεχόμενη τη Σοσό επικράτησε 2-0. Ο Τραορέ στο 44’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Κονέ στο 53’ να κάνει το τελικό 2-0. Νίκη παραμονής πήρε και η Εβιάν στο εξάποντο με την Τρουά, επικρατώντας 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής, ήταν ο Μπαρμπόσα ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του (30’, 71’).

Τέλος, η Αζαξιό επικράτησε 2-0 της Ρεμ και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις. Ο Μούτου στο 31’ άνοιξε το σκορ για τους Κορσικανούς με το αυτογκόλ του Τακαλφρέντ στο 77’ να κάνει το τελικό 2-0.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×