Διαγόρας Ρόδου – Αστέρας Βάρης 0-5

Σειρά να φιλοδωρήσει με πέντε τέρματα τον Διαγόρα Ρόδου είχε την 9η αγωνιστική ο Αστέρας Βάρης, διατηρώντας παράλληλα την επαφή του με την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς.

Ο Κάρδαρης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 11΄ έπειτα από γύρισμα του Αλεξίου, ενώ πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, το κοντέρ είχε γράψει ήδη τρία! «Δράστες» οι Λαναράς (18') και Ζώνας (24'). Το 4-0 «έγραψε» στο 64΄ ο Καρδάρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Ζώνας με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 5-0 στο 70΄.

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, ο Αστέρας είχε και δύο δοκάρια με τους Λαναρά (43΄) και Ζώνα (49΄), ενώ με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η ομάδα από το Σμαραγδένιο νησί (που έμεινε άποντη στον πάτο του πίνακα), λόγω αποβολής του Κωνσταντινίδη (54΄).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τύρελης, Καραγιάννης, Παπαδημητρίου, Κενενούνης, Κιλασίν (71' Ζούνης), Καρπούζης, Ιμεραλιλάϊ, Κωνσταντινίδης, Φλεβάρης (46' Μπάρδης), Διακάκης, Ζωάννου (48' λ. τρ. Χαρτοφύλλης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Μιρινάκης, Κόζης (72' Ζορμπάς), Συμεωνίδης, Πλίτσης, Σκουράκης, Στρατής (60' Μελεμπιανάκης), Αλεξίου, Παπαδημητρόιπουλος, Καρδάρης, Ζώνας (72' Κουσιάκης), Λαναράς

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×