Δεν αρκούσε ο Μπαλοτέλι για τη Μίλαν (videos)

Το τρίτο του τέρμα στο ιταλικό πρωτάθλημα πέτυχε ο Μάριο Μπαλοτέλι το οποίο δεν αρκούσε για τη Μίλαν η οποία έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Κάλιαρι.

Την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην 3η θέση του Καμπιονάτο έχασε η Μίλαν η οποία έμεινε στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Κάλιαρι εκτός έδρας. Ο Ιμπάρμπο στο 44’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Μάριο Μπαλοτέλι να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα στο Καμπιονάτο στο 82’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στη φάση αυτή, αποβλήθηκε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Αστόρι.

Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ξέφυγε η Σαμπντόρια η οποία επικράτησε 3-1 της Ρόμα στο «Λουίτζι Φεράρις». Ο Εστιγκαρίμπια στο 56’ άνοιξε το σκορ για τους «μπλουτσερκιάτι». Στο 65΄οι «τζιαλορόσι» έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Οσβάλντο έχασε πέναλτι. Έτσι στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Σανσόνε στο 74’ «καθαρίζοντας». Στο επόμενο λεπτό ο Λαμέλα μείωσε σε 2-1 για τη Ρόμα, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Ικάρντι στο 77’.

{dailymotion}xxey1y{/dailymotion}

Σημαντική νίκη για να διατηρηθεί στη μέση της βαθμολογίας και μακριά από τις περιπέτειες πήρε η Ουντινέζε η οποία επικράτησε 1-0 της Τορίνο. Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού σημειώθηκε μόλις στο 7’ από τον Περέιρα.

Στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας διατηρήθηκαν Παλέρμο και Πεσκάρα μετά το μεταξύ τους ισόπαλο 1-1 στη Σικελία. Ο Μπιάρνασον στο 73’ άνοιξε το σκορ για τα «δελφίνια» για να έρθει η ισοφάριση από τον Φαμπρίνι στο 80’ για το τελικό 1-1.

Το γκολ του Παναγιώτη Κονέ για την Μπολόνια δεν ήταν αρκετό έτσι ώστε να κάμψει την αντίσταση της Σιένα, μένοντας στο ισόπαλο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα του Εμεγκάρα στο 33’ για να έρθει η ισοφάριση από τον Έλληνα διεθνή στο 41’ που πέτυχε το τρίτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα. Τέλος, η Αταλάντα παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Κατάνια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×