Δόξα Πετρούσας-Ολυμπιακός Ροδόπολης 5-1

Ασταμάτητη είναι η Δόξα Πετρούσας, καθώς επιβλήθηκε 5-1 του Ολυμπιακού Ροδόπολης και παρέμεινε στην κορυφή.

Όμως ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του β’ βοηθού Βασιλείου από την Κομοτηνή, στο 35’ της αναμέτρησης. Σε εκείνο το σημείο και ενώ το σκορ ήταν ήδη 3-1 υπέρ των Δραμινών, ο Βασιλείου τραυματίστηκε μέση. Ο βοηθός έμεινε στο έδαφος μη μπορώντας να σταθεί στα πόδια του, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα, κάτι όμως που δεν άλλαξε την κατάσταση και έτσι με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας, όπου και γινόντουσαν περαιτέρω εξετάσεις. Το παιχνίδι διακόπηκε, έγινε αναγγελία από τα μεγάφωνα αν υπήρχε στην κερκίδα κάποιος αξιολογημένος στην Δ Εθνική διαιτητής, δεν βρέθηκε και μέσω του παλιού διαιτητή κ. Γκαϊτατζή κλήθηκε ο Δραμινός διαιτητής (Δ Εθνικής) κ. Μιμάνης μετά από 40 λεπτά και συνεχίστηκε κανονικά το παιχνίδι το οποίο βέβαια έληξε με 5-1 υπέρ των «Μαυραετών».

Στα του αγώνα, στο 3’ από εκτέλεση κόρνερ του Κωνσταντινίδη ο Βραμέντσαλης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 5’ ο Κωνσταντινίδης με κοντινό πλασέ σημείωσε το 2-0. Στο 12’ ωραία κάθετη πάσα από τον Υψηλό και ο Παπακωνσταντίνου μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 3-0. Στο 32’ ο Παπαδόπουλος του Ολυμπιακού με συρτό σουτ μείωσε σε 3-1. Στο 66’ από σέντρα του Κωνσταντνίδη, έπιασε το γυριστό σουτ ο Βραμέντσαλης για το 4-1, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε  στο 90’ ο Υψηλός με πλασέ από πάσα του Γάϊδα.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ: Λαμπρινουδάκης, Κότιος Γ., Ξενίδης, Βραμέτσαλης, Γιαννίκης, Παπαθεοδώρου (74’ Τσιρακίδης), Βασλής, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης (80’ Καψιμάνης), Υψηλός, Παπακωνσταντίνου (67’ Γάϊδας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ: Πεχλιβανίδης, Ζαγκότας, Θεοδοσέλης (23’ Σπανίδης), Δημητριάδης, Μαυρουδής, Τρύφωνας (72’ Κοβέλογλου Κ.), Τσελεμπής, Παπαδόπουλος, Σαμουηλίδης, Κοβέλογλου, Γροσιάνης (5’ Μωϋσίδης)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×