Κοζάνη-Νάουσα 4-0

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι με τη Νάουσα η Κοζάνη, επικρατώντας 4-0, και επιδεικνύοντας την αδιαφιλονίκητη υπεροχή της φέτος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή. Στο 23’ η Κοζάνη ευτύχησε να προηγηθεί με ένα εντυπωσιακό και τυχερό γκολ, με τον Τοπάλη να επιχειρεί μια σέντρα σουτ και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να «τελειώσουν» το παιχνίδι και πίεσαν από την αρχή τη Νάουσα. Το έργο τους έγινε πιο εύκολο όταν στο 54’ ο Μπουλγουρίδης έκανε μια επικίνδυνη προβολή πάνω στον Γκαραβέλη κι ενώ αυτός είχε μαζέψει τη μπάλα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί απευθείας.

Στο 65’ ο Τοπάλης και πάλι με εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 2-0, ενώ στο 67’ ο Ταφαρλής μετά από ωραίο συνδυασμό των γηπεδούχων έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ζηνόβιος στο 85’.

ΚΟΖΑΝΗ (Γιάννης Παρασκευάς): Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τραυλός (73’ Συμεωνίδης), Κουλουκίδης, Ηλ. Τσικόπουλος, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Ντεμιράϊ, Ζηνόβιος (87’ Τρυφωνίδης), Τοπάλης (84’ Μπέμπης), Κυρ. Παπαδόπουλος

ΝΑΟΥΣΑ (Βασίλης Αργυργίου): Παπαδόπουλος, Μπουλγουρίδης, Ιωαννίδης, Πέικος, Καραμεταξάς, Πασχ. Αργυρίου, Καραλιόπουλος (70’ Μανδάλης), Γρ. Αργυρίου (72’ Νίκου), Παπαδής (59’ Μουρίκι), Γασπαράτος, Περηφανόπουλος

ΚΟΖΑΝΗ: Κώστας Τσιώρας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×