Γρεβενά Αεράτα-Κοζάνη 0-2

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Κοζάνη επικράτησε 2-0 των Γρεβενών Αεράτων στο γήπεδο της Κνίδης και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στον 3ο όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Στο 10’ ο Κουλουκίδης έκανε το σουτ, αλλά ο Θωμάς Λάλλος έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή. Στο 16’ ο Βίδρας έδιωξε σε κόρνερ σέντρα σουτ του Τραυλού. Στο 25’ ο Ντεμιράι βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των Γρεβενών Αεράτων, αλλά εκείνος μπλόκαρε.

Το γκολ για την Κοζάνη ήρθε στο 43’, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να κάνει τη σέντρα και τον Τοπάλη με πλασέ να γράφει το 0-1. Το 0-2 έγινε στο 50’, με τον Τοπάλη να εκτελεί το κόρνερ και τον Ντεμιράι με κεφαλιά να σκοράρει. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και το 0-2 διατηρήθηκε ως το τέλος.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Παπαδόπουλος (65’ Βασιλόπουλος), Νασιόπουλος (73’ Αποστολίδης), Κατσαντώνης, Λάλλος Θ., Αλεξανδρίδης, Ντινόπουλος, Ιωαννίδης (79’ Χαστάς), Δημητριάδης, Χαματάι, Λάλλος Π.

ΚΟΖΑΝΗ (Γιάννης Παρασκευάς): Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Τσικόπουλος, Κάλφας, Κουλουκίδης (87’ Κεΐσογλου), Ταφαρλής, Ντεμιράι (50’ Τσίλης), Τρυφωνίδης (74’ Λαγός), Τοπάλης, Παπαδόπουλος Κ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×